PIZZA SERVICE ANTWERPEN PLANTIN EN MORETUSLEI

PIZZA SERVICE ANTWERPEN PLANTIN EN MORETUSLEI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1595 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Service Antwerpen Plantin en Moretuslei. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 20:17 Slechte service, ik heb pizza om 17:30uu besteld om 19:25uur hem gekregen, ik woon 6 minuten van bezorger, was better zelf ophalen dan iemand de pizza naar mij brengen
30 jun 2022 om 16:10 Pizza was lauw en kip amper te bespeuren. Kwaliteit is niet meer hetzelfde als vroeger.
30 jun 2022 om 13:45 Moet sneller gaan
26 jun 2022 om 4:39 100/100 aanrader
25 jun 2022 om 9:44 De pasta met scampi en roomsaus heerlijk de pizza cv en de pasta diabolique was niet te doen er zat zooooooo veel zout in wejow ik had zin om naar toe te gaan en late proeven om te zien of ze dat kunnen eten of niet. En dat heft te lang geduurd ook .
24 jun 2022 om 17:55 Lekker alleen jammer dat er stukje bot van de kip op mijn pizza lag
24 jun 2022 om 14:27 Ik heb saus bij gekocht en heb da niet mee gekregen maar voor de rest was de pizza lekker
19 jun 2022 om 10:06 Zwaar misselijk geworden na t eten van de pizza.
19 jun 2022 om 4:57 Super om zo laat 's nachts nog kwaliteitsvol eten te krijgen. En erg blij dat ze met mijn opmerking als vegetariƫr rekening hebben gehouden. Mijn vaste nachtelijke takeawayrestaurant. Fooi dubbel en dik verdiend.
17 jun 2022 om 16:20 ik kreeg mijn bestelling zeer koud, mijn bestelling heeft te lang geduurd. En dan nog ook leveren naar een verkeerd adres terwijl het heel duidelijk erop staat! Dit kan niet en is niet de eerste keer!!! Slechte service
16 jun 2022 om 11:47 top
9 jun 2022 om 21:45 Werd zogezegd aangebeld maar niemand gezien of gehoord, gsmnummer staat ook in de app. Uiteindelijk na nog een dik half uur buiten te staan wachten (zelf gebeld na 1uur wachten) werd de koude pizza geleverd.